Odoo - Sample 1 for three columns

Toiminta

Lappian KyberKeskuksen liiketoiminta-ajatuksena on paitsi tuottaa alueen elinkeinoelämälle osaavaa työelämälähtöistä henkilökuntaa niin myös luoda ja tarjota alueen ihmisille ja elinkeinoelämälle tietämystä uudesta teknologiasta sekä apua halvan ja tehokkaan teknologian hyödyntämisestä.


Odoo - Sample 2 for three columns

Palvelimet

Keskuspalvelimelle on asennettu virtuaalitekniikkaa hyödyntäen useita opetuksen käyttämiä tai KyberKeskuksen toiminnassaan tarvitsemia palvelimia.

Odoo - Sample 3 for three columns

Tilat

Omat palvelimet, oma oppilaitoksen tuotantoverkosta erillinen verkko ja monipuoliset tilat tekevät mahdolliseksi monipuolisen testaus- tai koulutusympäristön luomisen luokka- ja laboratoriotiloihimme.

Odoo - Sample 1 for three columns

Ohjelmistot

KyberKeskuksessa voidaan kouluttaa tai tuottaa tukipalveluja erilaisten työasemaohjelmistojen, pilvipalvelujen tai palvelinohjelmistojen käytössä. 

KyberKeskus tuottaa asennus- ja tukipalveluja sekä Windows- että Linux/Unix työasemaympäristöön. Yritys tai yksityinen henkilö voi hakea apua KyberKeskuksesta käyttöjärjestelmiin tai ohjelmistoihin liittyvissä ongelmissaan. Emme tarjoa kalliita vaan hyviä ratkaisuja.

Odoo - Sample 2 for three columns

Asiakkaat

Toiminta on laajentunut siten, että yksittäiset ihmiset tuovat korjattavaksi omia pöytätietokoneitaan ja kannettavia tietokoneitaan. Milloin esimerkiksi hidas kone pitäisi saada nopeammaksi, milloin konetta vaivaa mystinen vika, milloin jokin komponentti pitäisi vaihtaa, asentaa uusi käyttöjärjestelmä tai pelastaa tiedot.

Odoo - Sample 3 for three columns

Ympäristö

KyberKeskukseen on pyritty luomaan ympäristö ja olosuhteet, jotka vastaavat hyvin monipuolista IT-alan työpaikkaa. Siellä toimitaan samoin periaattein kuin missä tahansa modernissa it -alan työpaikassa.